Velkommen til Vollaklinikken

Vollaklinikken er en tverrfaglig klinikk bestående av kiropraktorer, fysioterapeuter og fotterapeuter. Ved å legge til rette for samarbeid på tvers av faggruppene vil vi kunne heve standarden på vårt utredning- og behandlingstilbud.

Hos oss trenger du ikke henvisning da våre terapeuter er primærkontakter i det norske helsevesenet og du som pasient har direkte tilgang. Dette betyr at vi er utdannet til å gjenomføre den undersøkelsen som kreves for at du som pasient skal være i trygge hender fra første stund.

Vi har avdeling i Lillestrøm og Fetsund og ofte tilby time innen 1-3 virkedager.

Lasse Håkonsen
Lasse HåkonsenKiropraktor MNKF
Avdeling Lillestrøm

lasse@vollaklinikken.no

Lasse er utdannet kiropraktor ved universitetet i Bournemouth. Han har siden da fungert som allmennkiropraktor og primærkontakt i det norske helsevesenet. Hans fokus er på utredning og behandling av plager og sykdommer i bevegelsesapparatet, særlig relatert til ryggraden, skuldre og idrettskader. Lasse er for tiden aktuell med en mastergradutdannelse i diagnostisk ultralyd. Lasse er ansvarlig for utredning av håndballskader ved klinikken.

Sandra Furnes
Sandra FurnesKiropraktor MNKF, Fotterapeut MNFF
Avdeling Lillestrøm

sandra@vollaklinikken.no

Sandra er utdannet kiropraktor ved Syddansk Universitet i Danmark hvor hun har tilegnet seg bred kunnskap og erfaring innenfor diagnostikk og behandling av muskel- og skjelettlidelser. Under utdannelsen jobbet hun tett sammen med leger, fysioterapeuter og sykepleiere ved Middelfart ryggsykehus som diagnostiserer og behandler pasienter med kroniske nakke- og ryggsmerter.
Hennes masteroppgave omhandlet kliniske tester og deres assosiasjoner til slitasjelidelser i korsryggen.
Sandra har spesiell interesse for ankel- og fotlidelser og er under tilleggsutdanning innen fotterapi. Sandra har mange år bak seg som danser og hun er klinikkens ansvarlige for utredning av danserelaterte skader.

Emilie Scholten Sjølie
Emilie Scholten SjølieFysioterapeut MPFF
Avdeling Lillestrøm

emilie@vollaklinikken.no

Emilie er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Sør-Trøndelag og har studert idrett- og bevegelsesvitenskap ved NTNU Trondheim. Hun har spesialkompetanse i Klinisk Ortopedisk Medisin (OMI), samt kursing innen dry needling, idrettsfysioterapi og medisinsk treningsterapi. Hennes hovedfokus er nøyaktig diagnostikk som grunnlag for videre behandling av skader i muskel- og skjelettapparatet. Med lang erfaring som utøver i friidrett og tilleggskunnskap i idrettsmedisin vil Emilie være klinikkens ansvarlige for utredning av skader blant friidrettsutøvere og løpere.

NY fysioterapeut!
NY fysioterapeut!Starter januar 2020

Mer info kommer:)

Kjersti Nåvik
Kjersti NåvikFotterapeut MNFF

Bilde og mer info kommer:)

Svimmelhetssenteret

Catharina Gjerde Håkonsen
Catharina Gjerde Håkonsen Kiropraktor MNKF
Avdeling Fetsund

catharina@vollaklinikken.no

Catharina er utdannet kiropraktor ved universitetet i Bournemouth (England). Hun har siden da fungert som allmennkiropraktor og primærkontakt i det offentlige helsevesenet. Hun har bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole og har jobbet flere år som gruppetreningsinstruktør.
Catharina er ansvarlig for Svimmelhetssenteret ved klinikken med etterutdannelse og god erfaring i klinisk utredning og behandling av svimmelhet og ulike sykdommer i balanseorganet. Svimmelhetssenteret samarbeider tett med fastleger, balansefysioterapeuter og ØNH-leger.
Utover dette har Catharina fokus på utredning og behandling av plager og sykdommer i bevegelsesapparatet, særlig relatert til nakke, rygg og bekken.

Kristi Søndenå
Kristi SøndenåKiropraktor MNKF
Avdeling Lillestrøm

kristi@vollaklinikken.no

Kristi jobber ved Svimmelhetssenteret på Lillestrøm og er tilgjengelig på onsdager

Kristi er utdannet kiropraktor ved universitetet i Bournemouth (England). Hun har siden da fungert som allmennkiropraktor og primærkontakt i det offentlige helsevesen i Oslo og er medlem av norsk kiropraktorforening. Kristi har etterutdanning og erfaring med diagnostisering og behandling av balanse- og svimmelhetsplager. Hun har det overordnede ansvaret for svimmelhetspasientene ved Klinikk for Alle Helsfyr hvor hun har sin hovedpraksis.
Hun jobbet i to år som medisinsk ansvarlig kiropraktor for Nordstrand Håndball Elite, 2014-2016. Kristi har tatt videre kursing innenfor ekstremitetsbehandling (CCEP) og utredning og behandling av kjeveproblematikk (TMD).

Dino Trbonja
Dino TrbonjaBalansefysioterapeut
Dino Trbonja jobber som ekstern konsulent for Svimmelhetssenteret. Dino har bred erfaring med behandling av svimmelhet og bistår klinikkens balanseterapeuter ved utfordrende kasuser.

Dino er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo i 2009. Han gjennomførte spesialutdanning i svimmelhet og sykdommer i balanseorganet ved Helseuniversitetet i Linköping i 2010 under tittelen «Yrsel och Balansrubbningar». Frem til 2016 har Dino jobbet utelukkende med klinisk utredning og behandling av svimmelhet og ulike sykdommer i balanseorganet. Han jobber i dag fulltid som spesialkonsulent i Helse og omsorgssektoren ved Samhandling og Forvaltning i Lørenskog kommune. Han er prosjektkoordinator for tjeneste\prosess utvikling og tjeneste design.