Vollaklinikken søker personlig trener og muskelterapeut/massør

Vi ønsker å utvide tilbudet vårt ved Vollaklinikken Lillestrøm med en personlig trener og en muskelterapeut. Vi har et stort volum av pasienter og får regelmessig forespørsler om vi tilbyr personlig trening og massasje. Våre terapeuter i dag er autorisert helsepersonell og jobber først og fremst med utredning og behandling av skade eller smerteproblematikk. Vi ønsker også å dekke behovet for de som ikke har behov for samme grad av helsehjelp som det vi tilbyr i dag, men som har mer behov for hjelp med trening. Mange etterspør også massasje som er mer i retning av velvære.

Søknadsfrist og intervju: fortløpende

Ansettelsesform: Selvstendig næringsdrivende

Vollaklinikken er en flerfaglig klinikk med avdeling i Lillestrøm og Fetsund. Klinikken består av autorisert helsepersonell innen kiropraktikk, manuellterapi, fysioterapi og fotterapi fordelt på 8 medarbeidere. Vi har også tilknyttet konsulterende allmennlege. Vårt hovedfokus er muskel- og skjelettplager hos barn, ungdom og voksne. Vi har også eget senter for utredning og behandling av svimmelhet og spesialistpraksis med injeksjonsbehandling samt diagnostisk ultralyd. Klinikken har nybygde lokaler sentralt i Lillestrøm med gåavstand til togstasjonen. Vi har egen treningssal på ca 120 kvm hvor vi tilbyr ulike gruppetreninger. Klinikken har samarbeidsavtale med Lillestrøm Håndballklubb og Lillestrøm Sportsklubb (LSK) og brukes ellers mye av regionens idrettsutøvere. Vi er tilknyttet Physica journalsystem og Norsk Helsenett. Vi har ikke bemannet resepsjon, men sentralbordløsning via mobiltelefon og majoriteten av pasienter benytter seg av online booking.

Vi har per i dag et ledig behandlingsrom / konsultasjonsrom på ca 8-9 kvm. Dette ser vi for oss kunne passet som et konsultasjonsrom for en personlig trener eller et massasjerom. En personlig trener som også bedriver massasje ser vi på som en optimal søker.

Vi ønsker deg som har et moderne og forskningsbasert syn på trening og behandling. Klinikken tilstreber å tilby den ypperste kvaliteten av muskel- og skjeletthelse og ønsker ikke å bli assosiert med «alternativ behandling». Vi er åpne for at du er ny i fagene du bedriver så lenge du er kunnskapstørst og motivert. Vi ønsker også selvfølgelig velkommen til deg som har lang erfaring og en allerede etablert praksis. Hovedtyngden av våre pasienter / kunder er voksne mennesker. Vi er interessert i noen som ser for seg en fremtid hos oss og som ønsker å bygge en etablert praksis i et voksende miljø med fokus på faglig utvikling og trivsel.

Leieprisen kan diskuteres og er avhengig av behov for utstyr etc, men i hovedsak er leien en fast lav månedspris. Dette gir et godt utgangspunkt for en solid lønn når man er etablert.

For mer informasjon ta kontakt:

Lasse Håkonsen

Kiropraktor / daglig leder

Mobil: 980 74 558

Epost: lasse@vollaklinikken.no