VOLLAKLINIKKEN SØKER MEDARBEIDERE

Vi ønsker å utvide tilbudet vårt ved Vollaklinikken med terapeuter innen fagområder som er relevant til muskel- og skjelettfaget

Yrker: Kiropraktor, fysioterapeut, manuellterapeut, osteopat, naprapat, lege mm.

Søknadsfrist og intervju: fortløpende

Ansettelsesform: Selvstendig næringsdrivende / leie av praksisplass

Vollaklinikken er en flerfaglig helsekjede med avdeling i Lillestrøm, Rælingen og Fetsund. Klinikken består av autorisert helsepersonell innen kiropraktikk, manuellterapi, fysioterapi og fotterapi fordelt på 10 medarbeidere. Vi har også tilknyttet konsulterende allmennlege. Vårt hovedfokus er muskel- og skjelettplager hos barn, ungdom og voksne. Vi har også et eget senter for utredning og behandling av svimmelhet- og balanseplager, spesialistpraksis med injeksjonsbehandling og diagnostisk ultralyd. Klinikkene er sentralt plassert i bymiljøet med moderne fasiliteter.  Klinikkene har også et Idrettsskadesenter med samarbeidsavtale med Lillestrøm Håndballklubb og Lillestrøm Sportsklubb (LSK) i tillegg til Idrettens Helsesenter og øvrige forsikringsselskaper. Vi er tilknyttet Physica journalsystem og Norsk Helsenett. Vi har ikke bemannet resepsjon, men sentralbordløsning via mobiltelefon og majoriteten av pasienter benytter seg av online booking.

Vi har per i dag et ledig behandlingsrom / konsultasjonsrom i Lillestrøm og i Rælingen.

Vi ønsker deg som har et moderne og forskningsbasert syn på helse og faget du bedriver. Klinikken tilstreber å tilby den beste kvaliteten av muskel- og skjeletthelse og ønsker ikke å bli assosiert med «alternativ behandling». Vi er åpne for at du er ny i fagene du bedriver så lenge du er kunnskapstørst og motivert. Vi ønsker også selvfølgelig velkommen til deg som har lang erfaring og en allerede etablert praksis. Vi er interessert i noen som ser for seg en fremtid hos oss og som ønsker å bygge en etablert praksis i et voksende miljø med fokus på faglig utvikling og trivsel.

Leien hos oss er en fast lav månedspris og du har selv ansvaret for driften av din praksis. Dette gir et godt utgangspunkt for en solid lønn når man er etablert.

For mer informasjon ta kontakt:

Lasse Håkonsen

Kiropraktor / daglig leder

Mobil: 980 74 558

Epost: lasse@vollaklinikken.no