Lørenskog Håndballklubb

Idrettsskadesenteret ved Vollaklinikken har et mål om å være hovedtilbyder av idrettsmedisinske tjenester for alle håndballklubber i Nedre Romerike. Vi er stolte over at Lørenskog Håndballklubb inngikk en samarbeidsavtale med Vollaklinikken i 2021. Avtalen gjelder for to år og skal sikre spillerne i klubben tilgang til idrettsmedisinsk kompetanse når uhellet er ute. Vi sørger for rask undersøkelse av kompetente idrettsterapeuter og vi kan henvise til legespesialist (ortoped og idrettslege) og undersøkelser med røntgen eller MR hvis det er behov. Vi utfører selv diagnostisk ultralyd av akutte og langvarige skader. Vollaklinikken har egne treningsfasiliteter for å kunne tilby grundig rehabilitering av alle skader basert på oppdaterte retningslinjer. Vi har kompetansen til å veilede spilleren fra skaden oppstår og hele veien tilbake til idretten.

Les mer under om de ulike tilbudene og fordelene som samarbeidsavtalen gir deg som spiller og dine familiemedlemmer

Bestill time for undersøkelse i dag

Prioritert rask time

Time innen 48 timer

Rabatterte priser

Rabatterte priser gjelder både spillere og deres familiemedlemmer. Les mer under

Håndballforsikring

Ved bruk av din håndballforsikring får du dekket undersøkelse og behandling hos oss

Høy kompetanse

Hos oss møter du kiropraktor og fysioterapeut med utdannelsen og kompetansen til å hjelpe deg med idrettsskader

Hvem møter du hos oss

Når du bestiller time ved Idrettsskadesenteret på Vollaklinikken møter du Emilie eller Lasse som er ansvarlige for håndballrelaterte skader og problemstillinger. Med bakgrunn som fysioterapeut og kiropraktor har de håndballskader som kompetansefelt. Ved første time går man gjennom sykehistorie, gjør en grundig undersøkelse og legger opp en behandlingsplan. Ved behov utfører vi diagnostisk ultralyd på klinikken og vi kan henvise videre til annen bildediagnostikk (røntgen, CT, MR) og legespesialist. Ukentlig trener vi mer enn 80 håndballspillere i vår treningssal og har det beste utgangspunktet for å veilede i håndballspesifikk rehabilitering for å få deg raskt tilbake på banen.

Medlemsfordeler

Som spiller i Lørenskog HK har du mange fordeler når du kommer til oss. En av dem er at din familie har de samme fordelene!

  • Behandlingsforsikring gir deg time innen 48 timer

  • Rabatterte priser for førstegangs- og ultralydundersøkelse (30%) ved time hos Lasse eller Emilie

  • Skadetelefon for råd og veiledning ved idrettsskader (64 80 80 10, tast Lasse eller Emilie)

  • Gratis rådgivningstjeneste for spørsmål knyttet til trening og skader