Velkommen til Vollaklinikken

Vollaklinikken er en tverrfaglig klinikk bestående av kiropraktorer, fysioterapeuter, manuellterapeut og fotterapeuter. Ved å legge til rette for samarbeid på tvers av faggruppene vil vi kunne tilby et utredning- og behandlingstilbud for de aller fleste muskel- og skjelett lidelser.

Hos oss trenger du ikke henvisning da våre terapeuter er primærkontakter i det norske helsevesenet og du som pasient har direkte tilgang. Dette betyr at vi er utdannet til å gjennomføre den undersøkelsen som kreves for at du som pasient skal være i trygge hender fra første stund.

Vi har avdeling i Lillestrøm og Fetsund og kan oftest tilby time innen 1-3 virkedager.

Lasse Håkonsen
Lasse HåkonsenKiropraktor MNKF
Avdeling Lillestrøm

lasse@vollaklinikken.no

Lasse er utdannet kiropraktor ved universitetet i Bournemouth. Han har siden da fungert som allmennkiropraktor og primærkontakt i det norske helsevesenet. Hans fokus er på utredning og behandling av plager og sykdommer i bevegelsesapparatet, særlig relatert til ryggraden, skuldre og idrettskader. Lasse er for tiden aktuell med en mastergradutdannelse i diagnostisk ultralyd. Lasse er ansvarlig for utredning av håndballskader ved klinikken.

Catharina Gjerde Håkonsen
Catharina Gjerde Håkonsen Kiropraktor MNKF / Spesialisert i svimmelhet- og balanseplager
Avdeling Fetsund og Lillestrøm
(Onsdag ettermiddag hos Nordfalk Øre-
nese-Hals kontor)

catharina@vollaklinikken.no

Catharina er utdannet kiropraktor ved universitetet i Bournemouth (England). Hun har siden da fungert som allmennkiropraktor og primærkontakt i det offentlige helsevesenet. Hun har bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole og har jobbet flere år som gruppetreningsinstruktør.
Catharina er ansvarlig for Svimmelhetssenteret ved klinikken med etterutdannelse og god erfaring i klinisk utredning og behandling av svimmelhet og ulike sykdommer i balanseorganet. Svimmelhetssenteret samarbeider tett med fastleger, balansefysioterapeuter og Øre-Nese-Hals leger.
Utover dette har Catharina fokus på utredning og behandling av plager og sykdommer i bevegelsesapparatet, særlig relatert til nakke, rygg og bekken.

Catharina jobber også med TRV-stol behandling for krystallsyke hos Øre-Nese-Hals lege Karl Nordfalk på Lille Grensen i Oslo. Timer der kan bookes gjennom nordfalkonh.no

Sandra Furnes
Sandra FurnesKiropraktor MNKF, Fotterapeut MNFF
Avdeling Lillestrøm

sandra@vollaklinikken.no

Sandra er utdannet kiropraktor ved Syddansk Universitet i Danmark hvor hun har tilegnet seg bred kunnskap og erfaring innenfor diagnostikk og behandling av muskel- og skjelettlidelser. Under utdannelsen jobbet hun tett sammen med leger, fysioterapeuter og sykepleiere ved Middelfart ryggsykehus som diagnostiserer og behandler pasienter med kroniske nakke- og ryggsmerter.
Hennes masteroppgave omhandlet kliniske tester og deres assosiasjoner til slitasjelidelser i korsryggen.
Sandra har spesiell interesse for ankel- og fotlidelser og er under tilleggsutdanning innen fotterapi. Sandra har mange år bak seg som danser og hun er klinikkens ansvarlige for utredning av danserelaterte skader.

Emilie Scholten Sjølie
Emilie Scholten SjølieFysioterapeut MPFF
Avdeling Lillestrøm

emilie@vollaklinikken.no

Emilie er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Sør-Trøndelag og har studert idrett- og bevegelsesvitenskap ved NTNU Trondheim. Hun har spesialkompetanse i Klinisk Ortopedisk Medisin (OMI), samt kursing innen dry needling, idrettsfysioterapi og medisinsk treningsterapi. Hennes hovedfokus er nøyaktig diagnostikk som grunnlag for videre behandling av skader i muskel- og skjelettapparatet. Med lang erfaring som utøver i friidrett og tilleggskunnskap i idrettsmedisin vil Emilie være klinikkens ansvarlige for utredning av skader blant friidrettsutøvere og løpere.

Are Bredesen
Are BredesenFysioterapeut - Spesialist i Muskel- og skjelett Fysioterapi MPFF, Spesialist i Muskel- og skjelett Ultralyd MPFF

Are er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo i 1998, og er Spesialist i Muskel- og Skjelett Fysioterapi (MPFF) siden 2005, en spesialistutdannelse innen Ortopedisk Medisin (OMI). Ortopedisk Medisin er basert på den engelske legen James Cyriax’s banebrytende arbeid innen diagnostikk og behandling av muskel-skjelettlidelser, og videreført med hensyn til dagens forskning og viten..les videre her

Christian Sebelien
Christian SebelienManuellterapeut
Christian er utdannet fysioterapeut ved Hogeschool Enschede i Nederland i 2001, og manuellterapeut ved Oakland University, Michigan, USA i 2006. Han har siden jobbet som privatpraktiserende manuellterapeut ved Fjellhamarklinikken og Condisklinikken, samt vært involvert i medisinske støtteapparat i ulike idretter, blant annet Lørenskog IK i Get-ligaen i ishockey, Lillestrøm SK i Eliteserien i fotball, Strømmen IF i Obos-ligaen i fotball, Fjellhammer og Rælingen håndball.

Christian jobber med utredning og behandling av plager i bevegelsesapparatet, og har fokus på aktiv rehabilitering. Han er en del av nettverket til Idrettens Helsesenter som gjør det mulig å bruke idrettsforsikringer hos ham ved utredning og behandling. Han har også tett samarbeid med Falck Helse og Nordic Netcare, som gjør at du kan benytte din helseforsikring ved behandling.

Lars Nilsen Rønningen
Lars Nilsen RønningenFysioterapeut MNFF / Osteopat
Lars er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, Mensendieck, i 2006, og har tatt en 5-årig deltidsutdannelse innen osteopati, hvor han var ferdig utdannet i 2015.
I 2018 ble han ferdig kognitiv terapeut innen fysikalsk medisin. Lars jobber med kommunal avtale og det vil si at behandling hos han inngår i frikortsordningen.

Lars har stort sett jobbet på institutt, og er opptatt av en helhetlig tankegang i møte med pasientene. Som fysioterapeut, osteopat og kognitiv terapeut er han opptatt av å gjøre gode kliniske undersøkelser, men også undersøke hvordan pasienten forholder seg til lidelsen/ plagene sine. Siden det er viktig å få en god forståelse av pasienten og vedkommendes totalbelastning setter han alltid av en klokketime til en førstegangskonsultasjon.

Behandlingene kan variere fra undervisning, for å øke pasientens forståelse av sin egen situasjon, til aktive mestringsstrategier, eller til behandling på benk.

Han er også opptatt av god folkehelse, og vil så snart som mulig starte opp gruppe-behandlinger, i god mensendieck-ånd.

Click edit button to change this text.

Kjersti Nåvik
Kjersti NåvikFotterapeut MNFF
Kjersti Nåvik er fra Lillestrøm. Hun er utdannet fotterapeut siden 1985 fra Rosenvilde videregående skole.
Har drevet Fotterapeuten i Lillestrøm siden 1999.
Spesialkompetanse innen diabetes, og bred erfaring innen fotrelaterte problemer.
Dino Trbonja
Dino TrbonjaBalansefysioterapeut
Dino Trbonja jobber som ekstern konsulent for Svimmelhetssenteret. Dino har bred erfaring med behandling av svimmelhet og bistår klinikkens balanseterapeuter ved utfordrende kasuser.

Dino er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo i 2009. Han gjennomførte spesialutdanning i svimmelhet og sykdommer i balanseorganet ved Helseuniversitetet i Linköping i 2010 under tittelen «Yrsel och Balansrubbningar». Frem til 2016 har Dino jobbet utelukkende med klinisk utredning og behandling av svimmelhet og ulike sykdommer i balanseorganet. Han jobber i dag fulltid som spesialkonsulent i Helse og omsorgssektoren ved Samhandling og Forvaltning i Lørenskog kommune. Han er prosjektkoordinator for tjeneste\prosess utvikling og tjeneste design.