Unique Danseklubb

Høsten 2016 innledet Vollaklinikken et samarbeid med Unique danseklubb. Danseklubben holder til i Lillestrøm, men har også avdelinger på Kløfta, Gjerdrum og i Kristiansand. Klubben har ca 300-400 medlemmer i alle aldere. Samarbeidets hovedmål er at trenere, utøvere og foreldre har autorisert helsepersonell de kan kontakte hvis det er behov for utredning og behandling av muskel-, skjelett- og seneplager.   Et slikt samarbeid er en trygghet og viktig for å optimalisere idrett hos barn og unge.

Dans er en belastende idrett særlig for rygg, hofter, knær og ankler noe som gjør at vi på Vollaklinikken setter stort fokus på skadeforebyggende trening fra tidlig alder. Det vil gjøre at den idrettsaktive perioden forlenges og gir en helsegevinst på lang sikt. Som tidligere danser og danseinstruktør er det hos oss Kiropraktor Sandra Furnes som er hovedkontakt for danseklubben.

Samarbeidsavtalen innebærer:

Vollaklinikken skal tilby time for undersøkelse eller behandling for utøvere samme dag hvis bestillingen er mottatt før kl 12.00. Det forutsettes at utøveren benytter seg av tilgjengelige timer.

Klinikken vil tilstrebe å tilby rask time ved skade oppstått på kveld og helg.

Utøvere/trenere/foresatte/søsken får rabattert pris på førstegangsundersøkelse (kr 400, ordinær pris kr 550).

Kontinuerlig tilgang til fysioterapeut/kiropraktor på telefon for spørsmål vedrørende skader på telefon: 64808010 eller epost: sandra@vollaklinikken.no

Personlig oppfølging av samarbeidsavtale med fysioterapeut/kiropraktor

Andre tilbud:

Vollaklinikken bidrar til økt kunnskap og bruk av skadeforebygging tiltak. Dette kan f.eks inkludere individuell veiledning, opplegg for grupper eller foredrag om temaer som skadeforebygging, basistrening og akuttskadebehandling mm. Ved anledning stiller også Vollaklinikken ved lokale arrangement.

Ansvarlig for samarbeidet:
Ansvarlig for samarbeidet:
Sandra Furnes
Kiropraktor MNKF
Sandra@vollaklinikken.no
Telefon: 64808010
Bestill time på nett